Vår bakgrund & expertis
- med det personliga engagemanget

Om oss

LTM Solutions Redovisningsbyrå bildades 2009 av Liliana Jörstad. Dessförinnan var jag redovisningskonsult och entreprenör. Då jag kommer ifrån Balkanregionen har jag med mig kunskaper om dessa trakters seder och bruk och det affärsklimat som råder där.  Livsresan hittills har bidragit till en dynamisk erfarenhetsbaserade kunskap och förstärkt vilja att utbilda mig på nytt i Sverige både som Civilekonom och SRF Auktoriserad Redovisningskonsult.

Grundtanken med LTM Solutions var att skapa en redovisningsbyrå som kan erbjuda helhetslösningar för din företagsekonomi samt hjälpa dig med allt från att starta ditt företag till den årliga redovisningen, både nationell och internationell, så att du kan fokusera på att nå ännu längre med ditt företag.

Vi är en auktoriserad redovisningsbyrå som du kan växa och utvecklas med, både som företag, företagare och som medarbetare. Oavsett var du som företagare befinner dig eller hur dina behov ser ut så hjälper vi dig att hitta rätt lösning för just dig och ditt företag.

Vi välkomnar små som stora företag med höga ambitioner, oavsett vilken inriktning din verksamhet har. Våra kunder arbetar med allt från IT, rekrytering, PR och reklam till utbildning, vård, catering och café. Det är viktigt för oss att du som kund känner att vi är en byrå som möter både dagens och morgondagens behov därför arbetar vi proaktivt, och erbjuder kontinuerligt tips, inspiration och nya idéer. Som kund hos oss får du en egen kontaktperson, som lär känna dig och ditt företag. Driver du ett medelstort företag skapar vi ett team så att du får högre flexibilitet och servicenivå. Genom att ge dig förslag och möjligheter, erbjuda moderna digitala verktyg och flexibla lösningar hjälper vi dig att nå både kortsiktiga och långsiktiga mål och genom detta känner vi att alla vinner på.

Vårt team

Liliana Jörstad

Liliana Jörstad

Civilekonom
Auktoriserad redovisningskonsult
Legitimerad SRF affärsrådgivning

Maila mig
070 838 03 10

Tanya

Tanya Nilsson

Outsourcing
Redovisningskonsult