Our background and expertise
- with a personal touch

Despre LTM Solutions

LTM Solutions Redovisningsbyrå a fost fondată în 2009 de catre Liliana Jörstad care  în pralabil a fost consultant contabil și antreprenor. Deoarece vin  din Romania, am cu mine si  cunoștințe despre obiceiurile și practicile acestor zone și climatul de afaceri care predomină acolo. Călătoria de viață de până acum a contribuit la o cunoaștere dinamică bazată pe experiență și la disponibilitatea consolidată de recalificare în Suedia, atât cu un  master în administrarea afacerilor, cât și ca, consultant contabil autorizat SRF.

Ideea de bază cu LTM Solutions a fost crearea unei firme de contabilitate care să ofere soluții complete pentru finanțele afacerii dvs. și să vă ajute cu orice, de la începerea afacerii la contabilitatea anuală, atât națională, cât și internațională, astfel încât să vă puteți concentra pe a ajunge și mai departe în compania dvs.

Suntem o firmă de contabilitate autorizată cu care vă puteți dezvolta , atât ca si companie, antreprenor, cât și ca angajat. Indiferent de locul în care vă aflați ca antreprenor sau de aspectul nevoilor dvs. vă vom ajuta să găsiți soluția potrivită pentru dvs. și compania dvs.

 Salutăm companiile mici și mari cu ambiții ridicate, indiferent de direcția afacerii dvs. Clienții noștri lucrează  i variate direcții, de la IT, recrutare, PR și publicitate la educație, sanatate, catering și  restaurant. Pentru noi este important ca dvs., în calitate de client, să simțiți că suntem o agenție care să răspundă atât nevoilor de astăzi, cât și celor de mâine, prin urmare, lucrăm proactiv și oferim continuu sfaturi, inspirație și idei noi. În calitate de client alături de noi, aveți propria persoană de contact, care ajunge să vă cunoască pe dumneavoastră și compania dvs. Dacă conduceți o companie de dimensiuni medii/mari, creăm o echipă, astfel încât să obțineți o flexibilitate și un nivel de servicii cat mai ridicat. Oferindu-vă sugestii și oportunități, instrumente digitale moderne și soluții flexibile, vă ajutăm să atingeți atât obiectivele pe termen scurt, cât și pe termen lung și, prin aceasta, simțim că toată lumea câștigă.

Echipa

Liliana Jörstad

Liliana Jörstad

Civilekonom & Auktoriserad Redovisningskonsult

Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics.

Tanya

Tanya Nilsson

Redovisningskonsult

Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics.